My Ears' Candy

Get The Latest Update From Me..!!

Friday, May 1, 2015

Serangan Tak Terduga....!!!!

Assalamualaikum....

Mesti ramai yang feeling high to the sky kan!! Al-maklumlah sebab cuti sampai 4 hari. So macam-macam aktiviti lah yang korang plan kan. Ada yang balik kampung, ada yang pergi bercuti, ada yang kawen, ada yang melekat atas katil nak qada tidur..Hahaha.. Ada ke yang macam ni???? Well, maybe ada kan.. sebab manusia ni kan macam-macam ragamnya. Walau apa pun yang korang buat, sentiasalah ingat pada Allah dan jangan lupa diri. Bak kata orang kalau bergumbira jangan sampai tak hengat dunia. Bahaya tu!! Kalau sampai tahap lupa dunia tu, mahu sedar-sedar dah 6 feet under.. Huhu.... Time ni tak der guna nak menyesal bagai dah.. No turning back babe!!! So, sendiri mau pikir and sendiri mau ingat hokey!!!! ^_^

Now.. nak bercerita sikit secara serius.. cewah!! serius konon. Takut tak??? takut tak?? Takut lah.. please!!! T_T