My Ears' Candy

Get The Latest Update From Me..!!

Tuesday, July 28, 2015

What happened??? What happened?? What happened?? What's wrong??!!!

Assalamualaikum... selamat hari raya :-)

Baru 2 minggu raya kan.. so ada 2 minggu lagi untuk menambahkan berat badan. Hehe

Tapi kan ini bukan masalah sekarang, masalahnya kenapa aku tak leh nak buka page blog aku?? Kenapa??? kenapa?? why?? why??? what happened??? what's wrong???? Ohhhh.. seteressssss!!! Huhuhu.... T_T

Ada sesiapa yang tahu apa masalah yang sedang melanda blog ini?? Ada yang pernah face the same problem tak??? Help me please!!!!! Uhuk uhuk uhuk.....



Oh, apakah masalah dia?? Ni ha.. masalah dia !!

Menatang apakah ini?????
Script alien apakah yang muncul itu?? Tahu la NASA baru jumpa planet bumi yang baru.. tapi aku belum belajar cara baca blog bumi baru oiii !!! Mana hilang Donghae aku yang tersenyum manis penuh kehenseman itu???? Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hohoho... masalah negara bagi orang-orang yang sangat terror IT ini.

So, anyone can help me.. please give me your brilliant knowledge about this ok??

Thank you so much in advance T_T


Oh.. selamat hari raya. Jangan lupa puasa 6 juga. Bagi kaum wanita, boleh buat puasa 6 dahulu sebelum buat puasa ganti sebab dikhuatiri tak sempat nak habiskan puasa 6 sebelum tamat Syawal kan :-)
Almaklumlah... officially ada 3 minggu jer free untuk puasa.. Tolak raya seminggu tinggal lagi 2 minggu. Ahaksss..

Ok sampai sini dulu. Siapa boleh tolong jawab masalah i ni, please hulurkan bantuan kepada yang memerlukan ini ok ^_^

Thank you sebab sudi baca ;-)


18 comments:

  1. Singgah sini..
    Selamat hari raya..
    actually kan..sama jgk ngan blog kita...
    tapi klu kite remove iklan nuffnang yang kat atas header tu..
    dia back to normal..tak tahu kenapa...
    Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi.. selamt hari raya juga. tenkiu seb bg solution.. betul la.. dh remove iklan nufnang kt headr atas tu dh ok

      Delete
    2. Sally...dah ok ni ha...itu ke sbbnya? peliks

      Delete
  2. Oh, dah setel lah kiranya ni. Iklan nuffnang punya angkara rupanya.

    ReplyDelete
  3. kalo jadi gini kat akak sure akak meroyan...siyes dik akak ni buta it mmg tak tau hahahaahaha.... hope semua dah okey yeak..... akak leh tolong tengok jek laaa heheehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. saya pun separuh meroyan dah akak oi. mujur ada yg terror membantu

      Delete
  4. laaaa nape tu.. tapi da ok so okaylah..
    rilek2 and blogging dgn happy semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. dah ok . Alhamdulillah. bolehlah happy happy blogging lagi ^_^

      Delete
  5. kalau sis JM pun tahu solution kalau jadi mcm ni..mmg meroyan lah kalau x leh open...nasib baik dah settle

    ReplyDelete
  6. lama x siggah sini...Sally..x ke mana-mana lagi ke? 10hb AA buat sale...jom terjah

    ReplyDelete
  7. kalu tgk dari computer... your blog very the slow... berat sangat... try buang memana yg kurang penting...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yeke. thank u so much SS for the advice. Ok, akan touch up :-)

      Delete
    2. Circle kat bawah tu tak perlu besau2 ye sayang... Bior kecik comel macam SS... He He He... Letak kat tepi je... Pastu... Blog list sebelah kanan tu jangan panjang berjela... Bior kontot2 macam misai kasim pantalon... Keh Keh Keh.. Guna scroll bar...

      Delete
    3. haha.. ok. dah kecikkan jadi secomey SS. comey ke???? comey la seb SS bagi tips.. kikiki. list blog kalo kontot mcm misai haji bakhil aci tak.. haha

      Delete
    4. Punca slow paling ketara... Music Player... Music player nak ke?

      Delete
    5. music player nak.. buat penghibur hati duka lara.. hehe. ke SS ada music player yg lg ringan selain yg scm player ni

      Delete

Haipppp... nak tulis apa tu????? Hehe.. komenlah jangan tak komen!!! Jangan malu-malu ok ^_^