My Ears' Candy

Get The Latest Update From Me..!!

Tuesday, February 3, 2015

Pasang Widget Top Commentators

Assalamualaikum...

Ini bukanlah tutorial tapi nak kabarkan jerrr..hehe.. Belum layak lagi daku nak bagi tutorial bab blog bagai ni sebab masih hingusan lagi...hihi

Mula-mula dok pikir juga nak pasang ke tak widget top commentators. Kalau pasang dapat apa??? Dapat apa lagi...dapat tahu siapa yang rajin komen lah.. Lagi mau tanya kan...hehe.. Tak derlah, cuma nak tahu kat mana excitement nye pasang menda alah tu.... Then bila tengok kat blog orang lain baru lah tahu mana excitement nya.. Rupa-rupanya menda alah tu buat kita lagi rajin nak blogwalking, menambahkan kenalan baru dan luaskan kuasamu...Ewahhh... ingat ni kempen nak jadi president blog ke apa nak luaskan kuasa bagai...!!!



Actually, for me widget ni sangat membantu kita kenali dengan lebih rapat teman-teman blogger. Yang mana rajin menari narikan jari jemari mereka di atas keyboard..opsss, bukan keyboard warrior ok!!! wink wink ^_^
Tengok ni...best kan boleh tengok siapa rajin bersembang.... ^_^
Ok, now finally i have one so that i can know from time to time siapa yang rajin menjengah and meninggalkan jejak kat sini *_*

Thank u so much pada yang sudi menjengah dan komen mengomen.... Really really terharu dengan keramahan kalian terhadap saya yang baru lahir dalam dunia blogging ini. Ni yang lagi semangat nak rajin-rajin blogging.

Oh.. pada sesiapa yang nak tahu macam mana nak pasang menda alah ni korang boleh refer SINI okay...

SELAMAT BERBLOG...... ;-)

Terima kasih pada yang sudi baca :-)

24 comments:

  1. A'ah kita jadi rajin nak blog walking ... Rajin nak tinggal komen ... Boleh jadi entry blog juge dikala ketandusan idea ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah kan... ada kebaikannya..so rajin2kanlah mengomen yer ...hehe

      Delete
  2. waaaahhhh. terima kasih atas perkongsiannya. ;)

    ReplyDelete
  3. samalah kita...yan pun baru lagi dalam dunia blog ni :-))

    ReplyDelete
  4. betul juga kan... =) sy pon baru lagi..

    ReplyDelete
  5. yaaaaaaaaabedabedu.. kite nampak nama kiteeeeeee
    ehehehe.. excited =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kompem nama awak ada cik ct oi. sekali komen fuhh bpeluh nk reply.haha. tp sgt best. tenkiu sudi singgah n tgalkan jejak...sangt2 terharu ^_^

      Delete
    2. CT mmg suka BOM!!!..opsss..sis JM pun sama hihihi

      Delete
    3. haha.. ct n kak JM sama jer.. sekali mengomen berpeluh nk jawab..hehe. tp sgt best rasa seb ada yg response :-)

      Delete
  6. Bagus ada list top commenter tu kan. senang nak keep track kawan yang rajin bw. :) nak pasang jugaklah lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasang lah Alya..nanti sis JM boleh pegi lepaskan BOM!!! hiks

      Delete
    2. betul. bolehla saling beramah mesra...

      Delete
  7. Bagus ada list top commenter tu kan. senang nak keep track kawan yang rajin bw. :) nak pasang jugaklah lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...sgt bagus. so pasanglah :-)
      n tenkiu sudi singgah sini

      Delete
  8. Replies
    1. hehhe...kini semua tgal dlm kenangan seb kak JM dh ambil alih...hehehe

      Delete
  9. Memang best guna widget ni.
    Dulu awal-awal xtau..memang mencari sampai dapat.

    ReplyDelete
  10. Mereka semua ni pakar bom tangan.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kan SS.. bpeluh nk reply komen diaorg

      Delete
    2. Kena lap peluh tu... Nahhhhh amik tisu nih!

      Delete

Haipppp... nak tulis apa tu????? Hehe.. komenlah jangan tak komen!!! Jangan malu-malu ok ^_^