My Ears' Candy

Get The Latest Update From Me..!!

Saturday, December 20, 2014

"Jom Blogwalking Kaw-kaw Bersama Cik Iman"

Assalamualaikum.....

Ni segment yang dibawakan khas oleh blog cik iman mengarut lagi da dan saya join !!!! Jom join ramai-ramai... kita memeriahkan suasana dan mengeratkan silaturrahim :-)

Baby Iman yang cute.... ^_^
Tapi ada syarat tau nak join program ni.. syaratnya kena tag nama 3 blogger lain... Disebabkan saya ni baru kenal dunia blogging maka hanya ada dua tiga orang yang baru saya nak beramah mesra. Tapi demi syarat yang dikenakan, saya tag juga lah nama diaorang... kepada yang kena tag... minta maaf dulu yer sebab tag nama kalian... just untuk memenuhi syarat organizer :-)

+Jari Manis
+Kakcik Nur
+CintaHati Lina

Ok.. done semua syarat yang dikenakan :-)

Terima kasih kerana sudi membaca ;-)

14 comments:

  1. Hi!

    salam kenal dr akak..wahhh mcm best nk join contest ni..

    good luck utk awak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi akak... salam perkenalan juga :-)

      terima kasih sudi singgah... jom kita sama2 memeriahkan suasana

      Delete
  2. masuk je sini terus dengar lagu Suju. Yesyesyes Cik Iman suka sesangat ekekkee

    terima kasih sebab join segmen Cik Iman :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Cik Iman... salam perkenalan... Minat Suju juga ke?? bagus bagus bagus... saya pn suka... ;-)

      Delete
  3. gud luck dear..
    salam perkenalan juga dari lya ;-)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi @hani ... selamat berkenalan. terima kasih sudi singgah :-)

      Delete
  5. singgah dari segmen yg sama n follow :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Datang bw dan follow 3 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. alamak..akak kena TAG ke baru nk baca entri nu huhuh...sorry dear...4 hb tu sis JM masih di Pasir Puteh mmg x dpt join

    ReplyDelete

Haipppp... nak tulis apa tu????? Hehe.. komenlah jangan tak komen!!! Jangan malu-malu ok ^_^